ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Eylül 2024 Cuma 13:27

Öğrenci otobüsü devrildi: 11 ölü

Öğrenci otobüsü devrildi: 11 ölü


Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Çeltikçi beldesi yakınlarında meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 10'a yükseldi. Kazada yaralanan 11 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Hacı Tanrıkurt'un kullandığı 06 D 8538 plakalı minibüs, Çeltikçi beldesi Yakakaya köyü yakınlarında devrildi.

Kazada, araçta bulunan 11 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Araçta bulunan kişilerin Gazi Üniversitesi öğrencileri olduğu ve Bolu'nun turistik yörelerinden Abant'ta düzenlenen piknikten döndükleri öğrenildi.

KİMLİKLER BELLİ OLDU

kazada yaşamlarını yitirenlerin 10 kişinin kimliği belli oldu. Hacı Tanrıkurt yönetimindeki 06 D
8538 plakalı minibüsün devrilmesi sonucu Yağmur Elham, Gamze Gümüştekin, Mücella Şimşekoğlu, Kübra Batur, Neriman Üce, Nesrin Demir, Fatma Binnaz Köstü, Büşra
Aydın ve Fatma Kübra Bozkurt yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan Kübra Öztürk, Şenay Aydın, Hatice Demir, Seda Bingöl ile Zeynep Işık, Gazi Hastanesi'ne, Sümeyra Duman ile henüz kimliği belirlenemeyen 1 yaralı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Hatice Ergil ise Hacettepe
Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Merve Ersu, Fatma Gül Kofoğlu ve Yeliz Kaba'nın da Bolu Abant İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER